Voor het seizoen van 2019 zijn wij op zoek naar: 

Zelfstandig werkend kok.

Als zelfstandig werkend kok werk je zelfstandig en ondersteunend in onze keuken. Je hebt kennis van onze producten, ingredienten en de samenstelling van onze menukaart. Je zorgt zelf voor plannen en organiseren van jou werkzaamheden, daarnaast monitor je ook je collega's. Je kan zorgen voor een constante kwaliteit van gerechten, en bent stressbestendigd en doelgericht. 

Wij vragen minimaal: MBO niveau 3 werk- en denkniveau. 

Wat bieden wij jou? Een werkplek met prachtig uitzicht, een 4 of 5-daagse werkweek, eventueel woonruimte, CAO conform salaris, doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

Keukenhulpen.

Als keukenhulp werk je ondersteunend in de keuken. Je krijgt mogelijkheden om veel te leren, van snijden tot het bakken van vlees. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en heb je affiniteit met koken, dan zijn wij op zoek naar jou! Minimale leeftijd is 18 jaar, ervaring is niet vereist maar wel een pré.

Wat bieden wij jou? Een goede leerschool in de keuken, een 4- of 5 -daagse werkweek, eventueel woonruimte, CAO conform salaris.

Bedieningsmedewerkers. 

In de bediening werk je mee aan de beleving van onze gasten. In de bediening kan je op meerdere vlakken worden ingezet wat het werk uitdagend houdt. Werken in de bar, lopen in een wijk, eten weglopen of het lopen met dranken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en heb je affiniteit met de horeca, dan zijn wij op zoek naar jou! Minimale leeftijd is 18 jaar, ervaring is niet vereist maar wel een pré.

Wat bieden wij jou? Een goede leerschool in de bediening, een 4- of 5 -daagse werkweek, eventueel woonruimte, CAO conform salaris.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar sascha@loods-terschelling.nl